Ezen az oldalon saját készítésű Spartanokat láthattok. Valójában egyik sem hasonlít igazán Chief-re de attól még Spartanoknak tekintem őket. Hiszen nem néznek ki úgyse ugyanúgy!

 

Master Chief:

Így néz ki Master Chief a Mark VI páncélban (Ez Halo 3-as kép)

És így néz ki az általam alakított Chief. Az én Spartanjaim közül nekem ez a kedvencem. A sisakját egy régi búváros Lego-ból vettem, a vállpáncélja pedig Castle-s trollé. A páncélja egy érdekes Lego-sorozatból az OGEL jégbázisából van. Későb is láthattok majd OGEL testtel készített Lego Spartant. Ogel egyébként az Alpha Team-es Lego-sorozat egyik szereplője, de én csal OGEL-es Lego-knak hívom. Szerintem Spartanokat legjobban OGEL-es Lego-kból és Space Police-os Lego-kból lehet készíteni.

Ugye mekkora a hasonlóság. :) Valójában lehet kapni egy igazi Halo-s sisakot de sajnos csak külföldön. Ha valaki mégis tudomást szerez arról hogy ez a sisak magyarországon  is kapható szóljon nekem.

A sisak képe.

 

Halo Marine-ok:

Én 2 külömböző kinézetű Marine-t csináltam amik a Halo 1-ben szerepelnek.

Itt az első. Ő egy felderítő, nem véletlenül tettem a kezébe egy távcsövet. Egyébként ezek a tengerészgyalogosok nem is azok hiszen háborúban szerepelnek, vagyis katonák. Nem tudom miért pont Marine-nak nevezték el őket.

Íme a második. Ő egy rohamkatona. A teste egy olyan Lego-ból van ami valójában egy ős régi rendőrkészletből való. A sisak amit rátettem szerintem egy élethű marine sisak mert az eredeti Halo-ban sem éri át az egész fejet és egy plexi takarja el a szemet.

 

A többi spartan

 

Chief-en kívül ő a kedvenc spartanom. A kezébe egy sima plazmapuskát tettem. A fején egy fehér sisakot láthattok fekete plexivel. A teste a legújabb Star Wars-os sima klón teste, a lába is a klóné, de bárhonnan be lehet szerezni fehér lábat. Tettem rá egy fehér válpántot is ezt a régi focis Lego-kból szereztem be.

 

Ő az első spartanom. Az első Legom Racers-es volt és ez a testet abból vettem. Persze nem akkor ismertem meg a Halot mikor az első legomat megkaptam, sokkal kéőbb. Bár meglátszik rajta hogy Racerses de szerintem az ezüstcsíkok egészen páncél hangulatot adnak neki. A fegyver a kezében egy SMG a Halo-ból. A sisak nem az eredeti, egyébként egy mintás fekete sisak van rajta. De ha kiváncsiak vagytok rá hogy melyik legoból vettem, itt egy kép róla:

A következő, nos... ez jól összetett egy Spartan. A kezében egy Star Wars-os klón Trooper fegyvere. A páncél rajta a Chief-en is használt Castle-s vállpácél, a sisakja egy fekete sisak, DE a plexi  rajta egészen különös. Ez egy nagyon régi System-es Lego-ból lehet. Ezt biztosra nem tudom, viszont nagyon úgy néz ki mint egy heggesztősisak. Valójában a kinézete, mintha egy újfajta Space Policos, egy régi Knights Kingdom-os sisakot és egy plexit kevertünk volna össze. A plexi középső része "lyukas", át lehet látni rajta, így van az hogy a közepét fehérnek látni, de ez csak egy fehér fej ahogy átlátszik. A teste egy OGEL-es Lego-ból van, méghozzá a jégbirodalmas készletsorból. Erről a Spartanról ennyit is, de itt a képe annak az Ogeles szettnek.

A Spartanokról ennyit. Most pedig jönnek a:

 

Covenantok:

Én ebben a részben 3 Gruntot mutatok be, de 2 valójában nem is grunt. Én nem tudtam, hogyan kéne Grunt-ot csinálni, nem is spiláztam túl a dolgokat, hanem ... De előbb lássunk egy Gruntot a Halo-ból:

Na igen... így néz ki egy Grunt a Halo-ban. Szép, ugye? De térjünk vissza oda ahol abbahagytam. (nem is spiláztam túl a dolgokat hanem...) Na ide. Szóval  a Gruntok helyébe Power Miners-es kis kőszörnyeket raktam, lássuk: 

                 

Itt vannak, ezekhez különösebben semmit nem fűznék hozzá. Az első grunt kezében a fegyver egy piros skorpióra rakott kristály, nem tudom milyen fegyver de jól néz ki. :)

Itt a harmadik Grunt, ez nem Power Miners-es és egy kicsit jobban hasonlit az eredetire. a Chief-nél is használt sisak hátán van egy bütyök amire rá lehet tenni szinte bármit,  és így a hátán látható púpot így csinbáltam meg. a lába két henger, így alacsonyabb, mint egy átlag lego ember, nem kell hozzá gyereklábat használni és még jól is néz ki.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Erről a rovatról ennyit de ha olvasnál még:

A 7 legoja

Ezen a héten ez a Lego nyerte el a hét Lego-ja címet:

Lego Space Police 8399:

Nézd meg az elemzést!

Ha kiváncsiak vagytok: Elemzés